X
TopBanner
فرم درخواست
Loading...

در صورت نیاز به مشاوره میتوانید شماره تماس خود را وارد کنید تا کارشناسان ما در کمترین زمان با شما تماس بگیرند

چه ساعتی با شما تماس بگیریم؟

نکات مهم واردات کالا از ترکیه به ایران

02144313379 کارشناس ترکیه
واردات کالا از ترکیه به ایران

کشور ترکیه که در همسایگی کشور ایران قرار دارد میان این دو از لحاظ فرهنگ، علایق و سلیقه تشابه های زیادی وجود دارد از این رو تجار و بازرگانان به سمت واردات کالا از ترکیه به ایران، رو آورده اند. در ادامه به پرسودترین کالاهای وارداتی از ترکیه به ایران خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.

باربری فردین تجارت
باربری فردین تجارت

واردات و صادرات کالا از ترکیه

به علت نبود برخی کالا در کشور، نتیجه دردسر بزرگ و اختلال در روند زندگی را به دنبال خود دارد. از این رو چند سالی است که تاجران برای رفع نیاز روز مره اقدام به واردات کالا از ترکیه به ایران نموده اند که البته مراحل، قوانین و مقررات خاص خود را دارد که باید نسبت به آن ها، آشنا و ملزم به رعایتشان باشید. اگر به دنبال سودهی خوب از طریق واردات کالا از ترکیه هستید پیشنهاد ما واردات لوازم خانگی مانند انواع بلور و وسایل چدنی می باشد.

نحوه واردات کالا از ترکیه به ایران چگونه است؟

مرزهای مشترک ایران با ترکیه دلیل محکمی برای تبادلات تجاری با این کشور می باشد. به همین دلیل قرار دادهای زیادی در بخش های گمرکی بین دو کشور وجود دارد، که شامل قوانین تسهیل کننده واردات و صادرات، دفاتر تجاری مشترک و خدمات ارزی بین دو کشور هستند. یکی دیگر از قراردادهایی که مبادلات بین دو کشور ترکیه و ایران را آسان و راحت نموده است، عضویت مشترک هر دو کشور در کنسوانسیون تیر می باشد. به این صورت که بر اساس آن سند گمرکی بین ایران و ترکیه  توسط کشور مبدا صادر می شود، که حاوی مشخصات وسیله حمل و نقل و نوع کالا است، و در آن قید شده وسیله نقلیه حامل محصولات و کالاهای ترکیه بدون بازرسی گمرکی وارد کشور گردد.

جهت واردات کالا از ترکیه به ایران با شرکت فردین تجارت تماس حاصل نمایید.

مراحل واردات کالا

مراحل واردات کالا از ترکیه

  1. مرحله اول تنظیم اظهارنامه، ارائه مدارک و مجوزاتی الزامی اعم از قبض انبار، بارنامه، بیمه نامه، مدارک خرید و فروش کالا، کارت بازرگانی، پروفروما است.
  2. مرحله دوم تهیه کردن فهرستی از اقلام و کالاهای موردنیاز که تقاضای بسیار بالایی در کشور مورد نظر داشته باشند.
  3. بروز رسانی اطلاعات در زمینه قوانین و مقررات واردات کالا از ترکیه
  4. در مرحله آخر طبق کنوانسیونی که توسط هر دو کشور برگزار می‌شود، مجوز و تاییدیه های مربوطه براساس ارزش گذاری کالا و مجاز بودن آن صادر می‌شود.

پرسودترین کالای وارداتی از ترکیه به ایران

معرفی کالا های  پرسود ترکیه

هر کشوری برای خودش محصولات مهم و با ارزش دارد که منبع تجارت و درآمدی برای آن کشور محسوب می شود که از پر سود ترین محصولات ترکیه برای واردات به ایران به شرح زیر می باشد:

  • خشکبار
  • گندم های دامی
  • موزهای سبز و یا خشک شده
  • تخته های فیبری
  • محصولات چوب
  • داروهای نایاب
  • زعفران
  • لوبیای سویا درشت و خرد شده
  • تجهیزات ساختمانی مانند کابینت، کاشی و سرامیک و….
  • بدلیجات و اکسسوری ها
  • آلومینوکلسیک
  • فسفات کلسیم

بیشتر بخوانید: ، ارسال بار به استانبول، ارسال بار به آنتالیا

هزینه گمرک بابت واردات کالا از ترکیه به ایران چقدر است؟

هزینه گمرک واردات کالا از ترکیه بر 5 پایه اصلی تعیین می شود که توسط کشور ترکیه و ایران مقرر شده است:

  1. هزینه محصول: هزینه های لازم برای خرید محصول مورد نظر.
  2. بازرسی کیفی: هر کالایی که قرار است به کشور وارد شود باید بررسی گردد تا از نظر کیفی مورد تحلیل قرار گیرد.
  3. خدمات حمل و نقل: حمل و نقل کالا به سه شکل دریایی، هوایی و زمینی انجام می‌شود که براساس تحویل در مقصد و حمل در مبدا، حجم و وزن سفارش سنجیده می‌شود.
  4. بیمه باربری: داشتن بیمه باربری باعث می‌شود شما با خیال راحت منتظر کالای خود باشید زیرا اگر در زمان حمل و نقل برای کالا اتفاقی نظیر سرقت، خرابی و.. بیفتد، شرکت باربری موظف به پرداخت و جبران خسارت آن است.
  5. هزینه انبارداری: هزینه انبارداری براساس شاخصه هایی مانند حجم و نوع کالا، تعداد کالا، میزان و مدت نگهداری کالا تخمین زده می‌شود.

ویژگی واردات کالا از ترکیه چیست؟

موقعیت جغرافیایی ترکیه به این صورت است که در میان کشورهای ایران و عراق، سوریه، بلغارستان،‌ آذربایجان، بلغارستان و یونان قرار گرفته است. از مزایا واردات کالا از ترکیه به ایران می توان به قوی تر شدن روابط اجتماعی، اقتصادی بین این دو کشور، رفع نیاز ها در ایران و ترکیه، تقویت اقتصاد کشور ترکیه و غیره اشاره کرد. ترکیه از قدیمی ترین کشور های همسایه ایران است که از زمان قدیم با ما در زمینه ی داد و ستد تا به امروز، فعالیت داشته اند.

قوانین مهم واردات کالا از ترکیه

قوانین مهم واردات کالا از ترکیه

ایران برای واردات هر گونه کالا قوانین و مقرراتی را تعیین کرده است به عبارت دیگه یک سری از محصولات را ممنوع الورود معرفی کرده و هیچ کدام از تاجران اجازه وارد کردن آن ها را به کشور ندارد همچنین برای برخی از کالاها تبصره ها و قوانینی را تعریف کرده است که با توجه به آن ها می توانید وارد کنید. برای مثال دارو، پس از وارد کردن دارو و ارائه آن به گمرک با دریافت مجوز از وزرات بهداشت می توانید داروها را به ایران وارد کنید.

  • توجه داشته باشید تاجران نمی‌توانند هرکالایی را وارد و برعکس صادر کنند.
  • کالاهایی مانند مشروبات الکلی و مواد مخدر جز کالاهای ممنوعه هستند.
  • کالای وارده باید جز کالاهای موردنیاز و ضروری باشد و همچنین در بازار از تقاضای بالایی برخوردار باشد.
  • کالاها طبق سه دسته مجاز، مشروط و ممنوع بررسی می‌شوند و بعد در قسمت صادرات و واردات قرار می‌گیرند.
  • باید بهترین و ایمن‌ترین روش حمل و نقل را انتخاب نمایید.
  • برای این که دریابید چه کالایی پرسود است باید تحقیقات بسیاری در این زمینه انجام دهید.
  • یک تامین کننده مناسب انتخاب کنید.

برای کسب اطلاع از قوانین و مقررات واردات کالا به ایران با فردین تجارت همراه باشید. یکی از مهم ترین قوانین در این زمینه که لازم است بدانید تنها یک هفته فرصت دارید که برای ترخیص کالا وارداتی خود در گمرک اقدام نمایید.

مهم ترین عوامل موثر بر افزایش واردات از ترکیه چیست؟

ایران پس از تحریم های اقتصای نسبت به واردات کالا از ترکیه اقدام کرده است که مهم ترین دلیل آن هم نزدیک بودن کشور ایران به ترکیه است. فاصله کم مرزی ایران با ترکیه نقش مستقیم و مثبتی را در تجارت با ترکیه داشته است. با توجه به این که بازرگانان در ایران با واردات از این کشور به بازار اروپا نزدیکتر می شوند به سمت واردات کالا از ترکیه بیشتر رو آورده اند.

کالای وارداتی مشمول تخفیف کشور ترکیه

اگر آشنایتی با تجارت ندارید بهتر است ابتدا با کمک مشاوران شرکت فردین تجارت به بررسی کالا تخفیف دار کشور ترکیه بپردازید که شامل صفحات فولادی، مفتول به هم تنیده، اجاق با سوخت گازی، رادیاتور حرارت مرکزی می شود. برای مثال کاغذ تیشو از جمله کالاهایی است که تخفیف 10 تا 30 درصد دارد. لازم است بدانید لوازم آرایشی بهداشتی هم همانند دارو نیاز به مجوز بهداشت دارند و تنها به تعداد محدودی از برند های آرایشی اجازه ورود داده می شود.

پر طرفدار ترین محصولات وارداتی از ترکیه

بیشتر کالاهای وارد شده از ترکیه به ایران از طریق گمرک بازرگان  شامل پوشاک، طلا، انواع فلزات. کاشی و سرامیک، فندق و میوه هستند. همچنین تولیدات کشاورزی کشور ترکیه به دلیل رونق خوبی که در این صنعت دارد، عبارتند از سیب زمینی، بادام، گیلاس، لیمو، چای و کتان که به صورت زمینی از ترکیه وارد ایران می شوند. در ادامه به محبوب ترین کالاهای وارداتی از ترکیه به ایران خواهیم پرداخت.

  • انواع لباس و کفش مردانه و زنانه، جوراب و ساپورت
  • لوازم الکترونیکی مانند سوئیچ کنترل موتور، لوازم یدکی و….
  • مواد اولیه برخی از صنایع مانند صنایع نساجی و صنایع پلاستیک 
  • برخی از تجهیزات ساختمانی مثل شیر آلات، پنجره فولادی و…
  • لوازم مورد نیاز خانه مانند وسایل چدنی، انواع بلور

روش واردات کالا از ترکیه به ایران

روش واردات کالا از ترکیه به ایران

با توجه به آن که کشور ترکیه به دریای سیاه از سمت شمال، از سمت غرب به دریای مدیترانه متصل است امکان واردات کالا به ایران را به راحتی و بدون هیچ گونه مشکلی می توان انجام داد. با کمک از گروه باربری شرکت فردین تجارت به آسانی البته با رعایت قوانین تجارتی ایران و ترکیه، برای واردات کالا از این کشور در کمترین زمان با ضمانت از طریق راه های هوایی، زمینی، دریایی اقدام نمایید. به طور کلی بیشترین کالاهایی که از ترکیه وارد ایران می شوند از مرز بازرگان ترخیص می شوند. این گمرک در منطقه آزاد ماکو قرار گرفته است و شاهراه بین ترکیه و ایران می باشد


  • جهت واردات کالا از ترکیه به ایران به کدام شرکت مراجعه کنیم؟

    جهت واردات کالا از ترکیه با رعایت قانون با کمترین هزینه به صورت مطمئن و تضمین شده به شرکت بابری فردین تجارت که در زمینه ارسال بار از ترکیه به ایران و بلعکس فعالیت دارد، مراجعه نمایید.

  • مهم ترین نکات واردات کالا از ترکیه به ایران چیست؟

    • بررسی قوانین ومقررات تجارتی
    • توجه به کالا های ممنوع الورود
    • واردات کالا با مجوز
    • واردات کالاهای محبوب و مورد نیاز
    • انتخاب بهترین شرکت باربری ترکیه و معتبر
  • واردات کدام کالا از ترکیه سودمند است؟

    واردات کالاهایی چون  لوازم الکتریکی نظیر ژنراتورهای قوی برق و لوازم یدکی  سود زیادی را برای تجار و وارد کننده های ایرانی می تواند به همراه داشته باشد.


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید