X
TopBanner
02144744500 خط ثابت
صادرات کالا به کشور ترکیه

صادرات کالا به کشور ترکیه یکی از منبع درآمد های کشور ایران است و بیشتر در بخش کشاورزی می باشد. چرا که ترکیه در تولید برخی محصولات ضعیف می باشد و ایران آن بخش را با صادرات اقلام مهم به ترکیه، جبران می کند. در ادامه به چگونگی صادرات کالا به کشور ترکیه خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.

باربری فردین تجارت
باربری فردین تجارت

کشور ایران و کشور ترکیه که در همسایگی هم قرار دارند در زمینه واردات و صادرات فعالیت می کنند. لیست کالاهای صادراتی به این کشور بیانگر این است که بیشترین صادرات به ترکیه در زمینه محصولات کشاورزی است. بنابراین ما در ادامه برای شما نکات مهم صادرات کالا به ترکیه به همراه معرفی اقلامی که به کشور زیبا صادر می شود، تهیه کرده ایم. همچنین می توانید از خدمات باربری، صادرات و واردات کالا از ایران به ترکیه و یا بلعکس شرکت باربری بین المللی فردین تجارت بهره مند شوید.

مراحل صادرات کالا به ترکیه

صادرات به ترکیه

  • مرحله بررسی بازار صادرات به ترکیه

صادرات به ترکیه می‌تواند توسط تولیدی‌ها و بازرگانان انجام گیرد و تمام آن‌ها شرایط مختلفی در این پروسه خواهند داشت. در اولین مرحله از صادرات شما باید محصولات مورد نظر خود را در بازار ترکیه بررسی کنید تا قیمت کلی و سوددهی آن را به دست آورید. داشتن اطلاعات از کالاهای مورد نظر در ترکیه و سوددهی حاصل از آن می‌تواند ارزش بسیاری داشته باشد.

  • مرحله بررسی قوانین صادرات به ترکیه

در دومین مرحله، بررسی و آنالیز قوانین صادرات به ترکیه را باید به خوبی انجام دهید و در نظر بگیرید که با چه روش صادراتی کار ساده‌تری برای صادرات کالاهای مورد نظر خود خواهید داشت. پس از اینکه روش مورد نظر خود را یافتید، باید مراحل اداری و قوانین رسمی آن را مطالعه کنید. زیرا هر کدام از کالاها شرایط متفاوتی برای واردات و صادرات دارند و برای ساده سازی پروسه صادرات خود، باید قوانین و مقررات آن را بدانید. در واقع شما هر چه قدر از این حوزه اطلاعات بیشتری داشته باشید، کار ساده‌تری برای صادرات به ترکیه خواهید داشت.

  • مرحله عملی صادرات به ترکیه

حالا که از تمام قوانین و مقررات صادرات کالاهای خود اگاه شده‌اید، نوبت به مرحله عملی می‌رسد. شما باید در این مرحله پروسه عملی صادرات به ترکیه را شروع کنید و کالاهای خود را بار بزنید. در واقع شما باید بتوانید در این مرحله کالاهای خود را از گمرک ایران رد کنید و انتظار می‌رود این کار را در چند روز انجام دهید. البته برای اینکار باید در مرحله قبلی به خوبی قوانین گمرک ایران را مطالعه کرده باشید تا به مشکلات بزرگ قانونی بر نخورید.

  • مرحله نهایی صادرات به ترکیه

حال که کالاهای خود را از گمرک ایران رد کرده‌اید، هزینه‌هایی را باید پرداخت کنید. زیرا گمرک همواره هزینه‌ای از افراد طلب می‌کند که باید بپردازند تا بتوانند کالاهای خود را تحویل بگیرند. البته این مورد در صادرات چمدانی به ترکیه شامل نمی‌شود و شما می‌توانید تا حدی که توسط گمرک تعین شده، کالاهای صادراتی ایران به ترکیه را صادر کنید. پس از اینکه توانستید تمام کالاهای خود را از مرز بگیرید و وارد خاک ترکیه شوید، آزاد هستید تا آن‌ها را به فروش برسانید.

بیشتر بخوانید: ، ارسال بار به استانبول، ارسال بار به آنکارا

لیست اقلام مهم صادراتی ایران به کشور ترکیه

لیست کالا صادراتی ایران به ترکیه

از جمله اقلام مهم وارداتی کشور ترکیه که می‌توانید به سادگی آن‌ها را به ترکیه صادر کنید، به شرح زیر هستند:

  1.  صادرات زعفران: زعفران از جمله کالاهایی است که در ایران کشت و برداشت گسترده‌ای دارد و آن را به کشور ترکیه صادر می‌کنند. البته در خود کشور ترکیه نیز این گیاه کشت می‌شود و می‌توان محصولات خود ترکیه را در بازار مشاهده کرد. اما به دلیل کیفیت بالای زعفران در ایران، این محصول در ترکیه بسیار محبوب است و به صورت کیلویی صادر می‌شود. شما می‌توانید تا 100 گرم زعفران را به صورت چمدانی وارد ترکیه کنید؛ اما اگر مایل به صادرات به ترکیه بیش از این میزان باشید، باید آن‌ها را در قالب بسته بندی و در چارچوب قانون به ترکیه بفرستید.
  2.  صادرات نفت خام: ایران یکی از نفت خیزترین کشورهای جهان است که در این زمینه جزو رتبه‌های برتر جهان می‌باشد. به همین دلیل ترکیه یکی از مشتریان نفت خام ایران است که سالانه هزاران بشکه نفت خام را از ایران خریداری می‌کند. البته این مورد تنها تحت نظر دولت ایران امکان پذیر است و شما به صورت مستقل نمی‌توانید نفت خام به این کشور صادر کنید.

  3.  صادرات خشکبار: یکی دیگر از کالاهای صادراتی ایران به ترکیه، خشکبار است. خشکبار در ایران بازار بسیار گسترده و گرمی دارد و امروزه تولیدی‌های زیادی به تولید و عرضه خشکبار در ایران می‌پردازند. مردم ترکیه نیز از علاقه‌مندان به این محصول هستند و همواره در وعده‌های غذایی خود خشکبار دارند. شما می‌توانید با صادرات خشکبار به ترکیه به صورت انبوه، یک سود بسیار عالی داشته باشید. البته در بازار صادرات به ترکیه، امروزه تاجران قدرتمندی وجود دارند که باید با آن‌ها رقابت کنید تا بتوانید قسمتی از بازار را برای خود اختصاص دهید.

  4.  آجیل: مردم ترک همواره به آجیل ایران علاقه‌مند بوده‌اند و بازار بسیار گرمی دارد. به طوری که سالانه چندین تن آجیل به کشور ترکیه صادرات می‌شود و تاجران سود کلانی از این راه به دست می‌آورند. پسته از مهم‌ترین کالاهایی است که میان آجیل و خشکبار به ترکیه صادر می‌شود. توصیه می‌کنیم به هیچ عنوان شانس صادرات به ترکیه را از دست ندهید.

  5. پلاستیک: با توجه به اینکه خرید مواد اولیه ایرانی برای کارآفرینان خارجی بسیار با صرفه است و قیمت بسیار مناسبی برای آن‌ها دارد. پلاستیک و مواد اولیه پلاستیک از دیگر کالاهای صادراتی ایران به ترکیه می‌باشد و فروش بسیار خوبی می‌توان از طریف صادرات ان به ترکیه داشت. البته قوانین صادرات پلاستیک به ترکیه کمی پیچیده است و ابتدا باید به خوبی قوانین و مقررات آن را مطالعه کنید.

نحوه صادرات کالا به ترکیه و دریافت آن

  • تحویل محصول در محلی که  به حمل کننده مقرر شده است 
  • تحویل محصول در محل کار 
  • تحویل  محصول در کنار کشتی 
  • تحویل محصول روی عرشه کشتی
  • تحویل محصول در بندر مقصد روی اسکله 
  • تحویل محصول در بندر مقصد روی عرشه کشتی 

قوانین صادرات اقلام و کالا به ترکیه

قوانین صادرات کالا به ترکیه

 باید بازار محصولات صادراتی به ترکیه مورد بررسی قرارگیرد. نتایج حاصل از بررسی، قیمت و سود محصول را نشان می دهد. صادرات معمولا توسط تجار و کسانی که یک محصول را به صورت انبوه تولید می کنند انجام می شود. در این مرحله شرایط برای هر صادر کننده ای متفاوت است.

قوانین و ضوابط صادرات به ترکیه مورد بررسی قرار می گیرد. روش های مختلفی برای صادرات وجود دارد. پس از اینکه ساده ترین راه انتخاب شد نوبت به مراحل اداری می رسد. هر کالا، قوانین صادرات مربوط به خود را دارد که صادرکننده باید از تمامی این قوانین آگاهی داشته باشد تا بتواند ساده ترین راه را انتخاب کند.

مرحله عملی صادرات کالا است. در این مرحله باید کالاها بار زده شوند و سپس از طریق گمرک ایران، به ترکیه صادر شوند. این پروسه چند روزی زمان می برد. اگر از قوانین گمرک ایران اطلاعات کافی نداشته باشید در این مرحله با مشکلات قانونی مواجه خواهید شد.

مرحله آخر، زمانی است که کالاها از ایران به ترکیه منتقل شده اند. در این مرحله، صاحبان کالا هزینه ای را بابت تحویل گرفتن کالا به گمرک پرداخت می کنند. پس از انجام این مراحل است که کالا به ترکیه صادر می شود و صاحبان کالا می توانند اقدام به فروش محصول خود در ترکیه کنند.

منظور از صادرات چمدانی چیست؟

صادرات چمدانی، نوعی از صادرات است که در آن، می توان مطابق با اندازه مشخصی، کالا به ترکیه انتقال داد و سپس به فروش رساند. به عنوان مثال، امروزه این امکان وجود دارد که صادرات زعفران تا سقف 100 گرم به ترکیه انجام شود و درآمد حاصل از فروش آن سود خوبی را به دنبال دارد.

مهم ترین نکات صادرات کالا به ترکیه

  • در بسته بندی کالاهای خود نهایت دقت را به خرج بدید تا در راه، دچار آسیب نشود.
  • قبل از اقدام به صادرات به ترکیه، بازار کالای مورد نظر خود را به خوبی بررسی کنید.
  • در صورت صادرات انبوه، مناسب‌ترین باربری را برای حمل و نقل کالاهای خود برگزینید.
  • قیمت کالای خود را در کشور ترکیه جستجو کنید تا در انتخاب کالا برای صادرات به ترکیه دچار اشتباه نشوید.
  • قوانین و مقررات رسمی کشور ترکیه را مطالعه کنید تا اطلاعاتی به روز و صحیح داشته باشید.
  • تا حد امکان به زبان ترکی تسلط داشته باشید تا مشکلات خود را به حداقل برسانید.

سوالات متداول

چه کالاها و اقلامی به ترکیه از ایران صادر می شود؟

اقلام صادراتی به ترکیه به طور کلی شامل انواع ماشین آلات، فلزات مختلف (از جمله فلزات گرانبها شامل طلا و نقره)، مواد معدنی و شیمیایی، پلاستیک، مواد غذایی، محصولات چوبی، محصولات گیاهی، سنگ و شیشه است

کالاهای مجاز برای صادرات به ترکیه کدام اند؟

  1. پوشاک
  2. تجهیزات آپارتمانی
  3. لوازم یدکی خودرو
  4. پلاستیک
  5. لوازم خانگی

برای صادرات کالا به ترکیه به کجا مراجعه کنیم؟

پس از دریافت مجوز صادرات کالا به ترکیه می توانید به معتبر ترین شرکت باربری فردین تجارت مراجعه نمایید که از طریق روش های مختلف به صادرات و واردات کالا به ترکیه می پردازد.


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید